disseny gràfic

Trobar el millor camí creatiu per tal de comunicar els valors de la vostra marca.

Disseny i creació dels materials gràfics necessaris per fer arribar el teu missatge o producte a la teva audiència potencial. Creació d’anuncis a publicacions impreses, flyers, fulletons, cartelleria corporativa,… o en format digital, les newsletters i publicacions de xarxes socials.
Mantenir la coherència gràfica dins l’entorn digital/web, aprofitar-nos de les possibilitats que ens dona sense perdre l’essència i el nostre storytelling. Un bon disseny UX/UI pot reportar grans beneficis a la teva marca tant a nivell d’implementació com de qualitat percebuda.
La cara visible del teu producte. El faceing i l’idil·li a primera vista o al primer tacte. A l’hora d’adquirir un producte hi ha molts factors gràfics determinants (color, forma, textura, imatge, acabat,…). La qualitat percebuda serà decisiva a l’hora d’escollir el teu.
Treballar una bona organització, lectura i jerarquia dels continguts del catàleg promocional, revista, dossier de premsa, presentació corporativa o catàleg de productes poden ser grans aliats a l’hora de generar una venda.

628 425 470 | info@idiligrafic.cat | Banyoles (Girona)