Cada any volem participar activament
en un projecte solidari de forma gratuïta 

Som conscients que moltes vegades accedir a serveis de disseny, creativitat i publicitat pot arribar a ser costos per totes aquelles entitats, associacions i ONG sense ànim de lucre. Des d’idili gràfic volem aportar el nostre granet de sorra al territori on vivim, on creixen els nostres fills i on viuen les nostres famílies i amics.

#idilisocial1
Dia del Gomet 2021

El passat mes de novembre de 2021 vam col·laborar amb el Dia del Gomet en la creació i difusió de les diferents activitats i actes que van realitzar per recollir fons contra la leucèmia infantil. Durant tot l’any segueixen recaudant donacions a través del seu web, tan comprant un dels productes solidaris com fent una donació directament.

Podeu trobar més informació aquí.

Apunta't a
l'idili social

Si creus que podem ajudar-te en el disseny, comunicació, publicitat,… omple el següent formulari i entre tots els inscrits escollirem 1 projecte per participar-hi activament. 

La convocatòria estarà oberta fins al mes de juny de l’any en curs, llavors farem la selecció i elecció del projecte en el qual col·laborarem.


  Quant hauria d'estar fet?

  Només per deixar les coses clares 😉

  • Servei exclusiu per Entitats, Associacions i ONG sense ànim de lucre i que la seva activitat sigui de l’àmbit social o cultural.
  • Els nostres serveis seràn completament gratuïts. Els costos de producció o difusió aniràn a càrrec de l’entitat.
  • L’elecció del projecte dependrà de la viabilitat i encaix en el dia a dia d’idili gràfic.

  628 425 470 | info@idiligrafic.cat | Banyoles (Girona)