Els motius
del nostre idil·li

idi·li: Relació d’enamorament i felicitat.

Crear, sigui com sigui, crear…
A la cuina, o al taller, fent bricolatge o a l’hort cuidant les tomateres, fent invents, amb la música, dibuixant o explicant un acudit. Crear.

Roc Teis Segura
Olot · 1986

Olot, any 2000 és el lloc i moment on neix l’idil·li d’un adolescent de 14 anys, Roc Teis Segura (jo) per aquesta professió, acompanyat d’un pentium III, Macromedia Freehand, Photoshop 5.4 i Flash. Hores (moltes hores) provant, investigant i descobrint què podria fer, què es podia fer, fins on es podria arribar. Ràpidament, vaig veure clar que allò m’agradava, no sé perquè ni com, però m’agradava.

Això em va portar a fer el Batxillerat Artístic a l’Escola d’Art d’Olot. En acabar va ser hora de realitzar el Grau Superior en Gràfica Publicitària a l’Escola Serra i Abella de l’Hospitalet; un petit camp de batalla, un lloc on pots aprendre tot allò que vulguis sempre que vagis una mica més enllà del dia a dia.

Captura de pantalla 2022-01-25 a las 9.15.40

Finalitzats els estudis, la meva primera experiència laboral dins el meu sector va ser de maquetador i dissenyador de les insercions de publicitat al setmanari Empordà de Figueres. Al cap d’un any, vaig passar a treballar a Giroassist, una impremta del Grup Mifas. L’aprenentatge va ser majúscul. Allà dissenyava, preparava els arxius per imprimir i els imprimia, em tocava canviar les bobines de paper del plotter i laminar o plastificar foams, tallar amb la guillotina milions de targetes i flyers.

En aquesta època és quan començo a fer treballs pel meu compte, per amics, familiars, coneguts,…

El logotip per la Mostra Internacional de Documentals Olot.doc i la seva publicitat durant 10 anys, un petit web per una casa rural a Santa Coloma de Farners, un flyer per l’Ajuntament de Figueres, entre d’altres.

Roc-Teis-Segura

I en aquell moment la proximitat física amb La Perruquera (només s’havia de creuar el carrer) va fer que m’unís al seu projecte durant 12 anys. Una petita agència de Girona que començava i que amb els anys va arribar a produir espots tant per Catalunya com en l’àmbit nacional. A poc a poc, la meva experiència i visió anava definint-se. Formar part en cada una de les tasques i projectes que desenvolupàvem em va dotar d’una visió i recursos que em permeten cobrir gran part de l’espectre comunicatiu, publicitari, creatiu, de producció i/o execució.

Després d’una breu i intensa col·laboració amb Interactiu arriba el moment de crear idili.

Idili neix com a reafirmació i confirmació de la meva passió en aquest ofici. Un projecte nou amb una llarga experiència.

628 425 470 | info@idiligrafic.cat | Banyoles (Girona)